Arnhem, de bruisende stad

Arnhem, de bruisende stad

apr 01
Arnhem, de bruisende stad

Weet je wat ik zo spannend vind aan Arnhem? Nee, niet de politie acties, de inbraken of de slechte bankrovers. Die kunnen mij gestolen worden, aangezien de andere steden in Nederland Nee, er is in onze stad een gerechtshof en dat maakt me trots. Ik begrijp het dan totaal niet, waarom door het gerechtshof aan een vertrek uit Arnhem denkt. Zijn wij niet goed genoeg dan? Weet je, wanneer je mee wilt draaien in de bovenste regionen dan moet je erbij blijven horen Dit zeg ik met enig schaamte, omdat ik vind dat het uit onszelf moet komen.

De misdaad blijft in ieder geval niet stil staan. Er is onlangs een inval bij verschillende telefoonwinkels in Arnhem geweest. De politie was er snel bij. Nou, ga nu er even vanuit dat het gerechtshof in Arnhem blijft, dan kun je twee vliegen in één klap slaan. Wat is dus spannend aan Arnhem. De actie en de reactie van de hedendaagse wetshandhavers, moet men blijven steunen. Of niet soms?

(Visited 237 times, 1 visits today)