Blijf vrijwilliger in je wijk

Blijf vrijwilliger in je wijk

apr 01
Blijf vrijwilliger in je wijk

Vrijwilliger bij de Wijkvereniging Vrehoek. Ja, waarom ben ik daar bij aangesloten? Wat heeft mij doen besluiten om mee te werken en te helpen? Dat lijkt me simpel. Waar je woont, daar leef je ook. En je moet daadwerkelijk ook iets doen voor je samenleving om daadwerkelijk er te kunnen leven. Vandaar dat ik mijzelf heb aangesloten bij deze fantastische wijkvereniging. En we zijn club die van wanten weet. We hebben onlangs het parkeren op de Groningensingel aangekaart. Iets waar we jarenlang last van hebben.

Ik zou ook iedereen willen oproepen om zich in te zetten voor de buurt. Jouw buurt heeft je nodig. Al is het maar om parkeergelegenheid te verbeteren of de nieuwbouw van een museum. Overal kan je inspraak eisen en ook verbeteringen aanbrengen. Dit is ook gebeurd bij onze wijkvereniging Vrehoek Ik leef met plezier in deze wijk en wil dit zo graag houden. Vandaar dat ik nu mee doe als vrijwillger en heel veel mensen inspireer. Wijkvereniging Vrehoek. Een schitterende wijk in Arnhem met fantastische mensen.

(Visited 126 times, 1 visits today)