Vakantie in eigen land, in je eigen huis

Vakantie in eigen land, in je eigen huis

jun 20

 

Vakantie in eigen land, het komt steeds vaker voor. Meer mensen zijn van plan om de zomervakantie in eigen land door te brengen, dat heeft enerzijds te maken met de financiƫle situatie waar mensen in verkeren door alle bezuinigingen, terwijl men ook steeds vaker ontdekt hoe leuk vakantie in eigen land kan zijn. De bewoners van de Arnhemse wijk Vrehoek hoeven al helemaal niet ver te reizen om te kunnen genieten. Fraaie huizen in een rustieke omgeving zorgen voor een sfeer die als een ideaal uitgangspunt voor vakantie kunnen dienen.

Bovendien is er in deze buurt genoeg te doen. De zeer actieve buurtvereniging organiseert veel dingen. Denk hierbij aan de viering van Koningsdag, maar ook aan thema-avonden, bingo, kaartavonden, diverse cursussen, speelgoedbeurzen, kerstboomverbranding en zelfs een heuse avondvierdaagse. Kortom; als inwoner van de Vrehoek kom je heerlijk tot rust in je eigen omgeving, kun je je mengen onder de mensen en hoef je je geen ogenblik te vervelen. Daar kan toch geen vakantie tegenop?

Vakantie Holland, een goed idee!

Vakantie Holland, een goed idee!

apr 07

Vakantie Holland, bloemenvelden

Vakantie hebben we allemaal weleens nodig. Nederlanders vertrekken dan graag naar de zon. Lekker bakken op het strand staat vaak hoog op de agenda. Populaire bestemmingen zijn Griekenland, Turkije en Spanje maar vakantie Holland is nog helemaal zo’n slecht idee niet. Nederland heeft bijvoorbeeld hele fraaie stranden. Waar je in Griekenland toch vaak op de kiezeltjes ligt daar heb je in Zeeland enkel prachtige zandstranden. Zeeland krijgt tevens de meeste zonuren van Nederland en het is er doorgaans ook het warmst. Een ander voordeel van vakantie Holland is dat je natuurlijk gewoon Nederlands kunt blijven spreken. Als jij niet zo’n talenknobbel hebt is dat wel zo handig. Tot slot kun je het in Nederland zo gek maken als je zelf wilt met de kosten. Er zijn natuurlijk prijzige bungalows te huur maar doorgaans ben je toch goedkoper uit dan wanneer je een vliegreis boekt naar het buitenland. Met die besparing kun je mooi nog eens een extra keertje uit eten!