Verjonging in de wijk

Verjonging in de wijk

okt 08

Ondertussen woon ik al een tijdje in de wijk en de laatste tijd valt me wat op. Meer en meer gezinnen komen in de wijk wonen. Dit is zeker te merken aan het aantal kinderen wat rond loopt door de wijk. Ik moet zeggen dat ik het wel een aangename vooruitgang vind. Ik kan erg genieten van het feit dat eindelijk alle speelplaatsen gebruikt worden. Helaas niet op de manier zoals ik het zelf vroeger deed, want kinderen klimmen en klauteren niet meer op de speeltoestellen maar “chillen” hier allemaal. Het enige wat ik zie is dat ze met hun telefoons zitten en elkaar van alles laten zien. Natuurlijk is dit ook een manier van interactie, maar ik ben er niet nog niet helemaal uit of ik het als ouder beter zou vinden om m’n kind zijn nieuwe telefoonhoesjes te zien showen aan zijn leeftijdsgenoten of dat ze lekker tikkertje spelen. Maar dat is een keuze die iedere ouder voor zichzelf moet maken.

(Visited 1 times, 1 visits today)